Udobnost

Zelena soba

90 eura/noć - U sezoni
76 eura/noć - Izvan sezone

Zelena soba također pripada apartmanu Matulji. Soba ima udoban bračni i rustikalni krevet, a odmah do nje je i zelena kupaonica. Ova soba je vrlo prostrana, a smještena je na istočnom dijelu naše obiteljske kuće u Matuljima. U njoj je i jedan manji radni stol, ako imate potrebu nešto napisati ili pogledati na vašem računalu. Tijekom ljeta temperatura u njoj je ugodna i poput svih prostorija apartmana Matulji je prozračana, s velikim prozorima. Pored sobe ljeti postavimo garnituru za sjedenje kako bi naši gosti mogli uživati u jutarnjoj kavi ili navečer u vinu ili pivu.

Značajke

Ova soba je prozračna, potpuno je opremljena i osigurava potreban mir i intimnost gostima.

  • Stol za računalo.
  • Izlaz na terasu.
  • Televizija.
  • Pet-friendly.

Bračni krevet

Noćni ormarići

Gosta

Ovo je mjesto savršeno, vrlo blizu Opatije, ali je ipak mirno i privatno. Soba je nevjerojatna, sve je čisto i lijepo izgleda, sve što vam treba za sjajan odmor. 

Ana

Vrlo lijep apartman i potpuno neovisan, s velikom terasom i besprijekorno čist. Super smo spavali. Blizu je parkirno mjesto u privatnom dvorištu koje je zatvoreno s kapijom.

Florine

Naš domaćin Ivan i njegovi roditelji su nas super primili. Automobil smo parkirali pred ulazom u apartman u kojem smo se osjećali ugodno. Navečer smo učinili kratku šetnju centrom Matulja.

Lynzee

Sve je bilo vrlo čisto. Apartman je uređen s ukusom. Terasa je lijep i velika, čovjek se lijepo može opustiti. Ivan nam je dao nekoliko prijedloga gdje jesti i gdje ići i odličan je domaćin.

Jasna