prozračnost

Narančasta soba

90 eura/noć - U sezoni
76 eura/noć - Izvan sezone

Narančasta soba dio je apartmana Matulji. Soba ima bračni krevet rustiklanog izgleda i svoju kupaonicu, što pruža dodatan komfor tijekom vašeg boravka u našem apartmanu. Osigurava intimnost, tišinu i nadamo se dobar san. Iz sobe se izlazi na veliku terasu s južne strane naše kuće. Prozračna je, u njoj se noću može osjetiti tramuntana, svježi ljetni vjetar. Soba je okružena zelenilom, a odmah do nje je mali, pitoreskni vinograd. Ima i manji radni stol, za vaše računalo. 

Značajke

Narančasta soba je vrlo prostrana s rustikalnim ali vrlo udobnim krevetom. U njoj se doista možete odmoriti od napornog dana.

  • Stol za računalo.
  • Izlaz na terasu.
  • Tišina i intimnost.
  • Pet-friendly.

Bračni krevet

Noćni ormarići

Gosta

Ovo je mjesto savršeno, vrlo blizu Opatije, ali je ipak mirno i privatno. Soba je nevjerojatna, sve je čisto i lijepo izgleda, sve što vam treba za sjajan odmor. 

Ana

Vrlo lijep apartman i potpuno neovisan, s velikom terasom i besprijekorno čist. Super smo spavali. Blizu je parkirno mjesto u privatnom dvorištu koje je zatvoreno s kapijom.

Florine

Naš domaćin Ivan i njegovi roditelji su nas super primili. Automobil smo parkirali pred ulazom u apartman u kojem smo se osjećali ugodno. Navečer smo učinili kratku šetnju centrom Matulja.

Lynzee

Sve je bilo vrlo čisto. Apartman je uređen s ukusom. Terasa je lijep i velika, čovjek se lijepo može opustiti. Ivan nam je dao nekoliko prijedloga gdje jesti i gdje ići i odličan je domaćin.

Jasna