izdvojena oaza

Ljubičasta soba

50 eura/noć - U sezoni
36 eura/noć - Izvan sezone

Ljubičasta soba izdvojena je soba u prizemlju naše obiteljske kuće i apartmana Matulji. Soba ima svoj ulaz i svoju kupaonicu. Dakle, izdvojena je oaza koja pruža mirnoću i intimnost našim gostima. Okrenuta je k sjeveru, što posebno dolazi do izražaja tijekom vrućih ljetnih dana. Naime, matuljske su noćni specifične zbog Tramuntane, osvježavajućeg noćnog vjetra sa sjevera. Uz sobu je i mala sjedeća garnitura koja je okružena zelenilom naše kuće.

Značajke

Ljubičasta soba je prozračna, udobna za spavanje ili odmor. Zbog svoje specifične pozicije, najintimniji je dio naše kuće.

  • Zasebni ulaz.
  • Zasebna kupaonica.
  • Televizija.
  • Pet-friendly.

Bračni krevet

Noćni ormarići

Gosta

Ovo je mjesto savršeno, vrlo blizu Opatije, ali je ipak mirno i privatno. Soba je nevjerojatna, sve je čisto i lijepo izgleda, sve što vam treba za sjajan odmor. 

Ana

Vrlo lijep apartman i potpuno neovisan, s velikom terasom i besprijekorno čist. Super smo spavali. Blizu je parkirno mjesto u privatnom dvorištu koje je zatvoreno s kapijom.

Florine

Naš domaćin Ivan i njegovi roditelji su nas super primili. Automobil smo parkirali pred ulazom u apartman u kojem smo se osjećali ugodno. Navečer smo učinili kratku šetnju centrom Matulja.

Lynzee

Sve je bilo vrlo čisto. Apartman je uređen s ukusom. Terasa je lijep i velika, čovjek se lijepo može opustiti. Ivan nam je dao nekoliko prijedloga gdje jesti i gdje ići i odličan je domaćin.

Jasna