Puno prostora

Dnevni boravak

90 eura/noć - U sezoni
76 eura/noć - Izvan sezone

Dnevni boravak je prostran i prozračan. Povezan je s kuhinjom i velikom terasom, tako da pruža puni komoditet tijekom vašeg boravka u smještaju Šuljić. Kuhinja je potpuno opremljena s priborom za kuhanje i serviranje vaših jela. Vaše delicije možete poslužiti i na velikom stolu na terasi koja je u dubokom hladu tijekom ljeta. Terasa je zasigurno najveći adut apartmana. Naime, nalazi se odmah uz naš vrti i mali vinograd, a ima i lijepi pogled. Dnevni boravak ima televiziju i satelitski prijem programa. Odmor možete pronaći i na kauču.

Značajke

Dnevni boravak apartmana Matulji je vrlo funkcionalan, povezuje kuhinju i terasu i nudi puno prostora.  

  • Moderno uređeno.
  • Uvijek čisto.
  • Tišina i intimnost.
  • Pet-friendly.

Stola

Terasa

Gosta

Ovo je mjesto savršeno, vrlo blizu Opatije, ali je ipak mirno i privatno. Soba je nevjerojatna, sve je čisto i lijepo izgleda, sve što vam treba za sjajan odmor. 

Ana

Vrlo lijep apartman i potpuno neovisan, s velikom terasom i besprijekorno čist. Super smo spavali. Blizu je parkirno mjesto u privatnom dvorištu koje je zatvoreno s kapijom.

Florine

Naš domaćin Ivan i njegovi roditelji su nas super primili. Automobil smo parkirali pred ulazom u apartman u kojem smo se osjećali ugodno. Navečer smo učinili kratku šetnju centrom Matulja.

Lynzee

Sve je bilo vrlo čisto. Apartman je uređen s ukusom. Terasa je lijep i velika, čovjek se lijepo može opustiti. Ivan nam je dao nekoliko prijedloga gdje jesti i gdje ići i odličan je domaćin.

Jasna