Apartman Matulji

Apartman Matulji je Airbnb super domaćin

Apartman Matulji

Apartman Matulji nalazi se u prizemlju kuće obitelji Šuljić. Apartman sadrži dvije sobe, dvije kupaonice, prostrani dnevni boravak s kuhinjom i veliku terasu.

Svaka soba ima svoju kupaonicu, tako je našim gostima osiguran potpuni komoditet.

Pogodan je za 4 odrasle osobe, a dobrodošli su i vaši kućni ljubimci. Od Opatijske rivijere udaljen je par minuta, a od Rijeke desetak.

Apartman Matulji nalazi se u tihom dijelu mjesta, što gostima osigurava potreban mir.

2

Sobe

90

Eura za noć

2

Kupaonice

Da

Kućni ljubimci

3

Parkirna mjesta

4

Zvjezdice

Lokacija

Ulica Eugena Kumičića 1, 51211, Matulji

Apartman se nalazi u tihom dijelu općine Matulji i okružene je zelenilom. Od centra mjesta udaljen je nekoliko minuta hoda.

U blizini:

Benzinska crpka

Supermarketi

Restorani

Apartman Matulji - Galerija

Reference

FAQ

U Općini Matulji postoji nekoliko restorana s odličnom domaćom hranom. Najbolje bi bilo da ih sami istražite ako se vozite prema Rupi. U neposrednoj blizini našeg apartmana su dva, to su Marijana i Mala riba. Marijana nudi popularnu brzu prehranu, dok Mala riba ima odličnu ponudu raznih jela od ribe i morskih plodova.
U samom središtu Matulja postoji galerijski prostor u kojem se redovito postavljaju izložbe. Općina Matulji snažno podupire kulturne i glazbeno-zabavne manifestacije koje se ljeti održavaju u matuljskom Amfiteatru. Opatija i Matulji nude raznovrstan glazbeni program ali koji se najčešće održava ljeti. No Matulji su posebni i zbog velike zvončarske smotre koja se održava u pokladno doba godine.
Izbor dnevnih izleta doista je raznolik. Matulji to također mogu zahvaliti svojoj poziciji i prometnoj povezanosti. Naime, iz Matulja se brzo i lako stiže u Istru ili recimo Gorski kotar. U Istri je doista lako pronaći puna toga interesantnog za doživjeti. U Opatiji se pak nude brojne mogućnosti turističkih obilazaka Kvarnerskog zaljeva s brodovima

Općina Matulji nalazi se na idealnoj lokaciji – okružena je morem, planinama Učkom i Ćićarijom i Kastavskom šumom. Izobilje biciklističkih staza je označeno diljem Učke i Ćićarije, Kastavska šuma je centar zaljubljenika u trčanje, dok su obližnji Preluk i Volosko meke windsurfinga.

Pobrinut ću se da se u našoj kući osjećate kao u svojoj. Primit ću vas ja ili moji roditelji, Branko i Bruna. Dat ćemo vam sve korisne informacije – gdje jesti, kupati se ili otići na izlet. Dobro došli u Apartman Matulji.
Ivan Šuljić
Vaš domaćin